Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  12.10.2012  09:24

Autor/s: Redacció VilaWeb Mollerussa/Fotografia: Edgar Aldana

Ivars d'Urgell, territori català lliure i sobirà

El ple va votar dues mocions

Men?ame
 

Ivars d'Urgell s'ha declarat territori català lliure i sobirà després que el ple municipal aprovés la moció, presumiblement ja que el vot fou sevret, amb set vots a favor, els sis regidors de CiU i el d'ERC (IIV-AM), i dos en contra, els dels regidors d'Independents per Ivars-PM.

La moció presentada per CiU i ERC va tenir una prèvia quan el grup municipal socialista van demanar votar la inclusió, per tràmit d'urgència, d'una moció per part seva. Acceptat el tràmit, la proposta socialista, que demanava la inclusió de Catalunya dins d'una Espanya federal i una modificació de la Constitució espanyola, no va tirar endavant al tenir el resultat invers de la que sí que va prosperar.

El municipi d'Ivars d'Urgell inclou el poble que li dóna nom, a més del de Vallverd s'Urgell i els disseminats de la Cendrosa i Montalé.

Ivars d'Urgell s'afegeix a Linyola i Bellvís que el passat dia 27 de setembre foren els primers municipis del Pla d'Urgell es declarar-se territori català lliure i sobirà.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum d'Ivars d'Urgell i Vallverd d'Urgell.