Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  11.10.2012  21:35

Vic encén l'estelada

L'ANC ha convidat a fer una estelada gegant amb espelmes a la plaça Major de Vic

Men?ame
 

L'estelada de foc que s'ha fet aquest vespre a la plaça major de Vic amb més de set mil espelmes s'ha començat a encendre a les vuit i abans de les deu ja estaven totes enceses. Aquesta és una acció de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), que ho ha volgut fer expressament la vigília del dia de la hispanitat 'per demostrar que el sentiment independentista és més viu que mai'.

La idea és de formar una estelada amb set mil espelmes, amb la col·laboració de més de vuitanta voluntaris. L'acte compta amb actuacions musicals, de dansa i de poesia a càrrec d'una vintena de formacions i d'artistes d'Osona. També hi participen el coordinador de l’ANC de Vic, Jordi Ponsa, el batlle de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, i la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell.

L’ANC ja va organitzar un acte similar a Barcelona el 8 de setembre. Llavors va encendre una estelada al bell mig de la Plaça de Catalunya com a convocatòria a la manifestació de la Diada.