José Manuel Lara rep l’ordre del mèrit de la guàrdia civil

  • Per la seva col·laboració i relació continuada amb el cos de seguretat espanyol

VilaWeb
Redacció
11.10.2012 - 17:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’editor José Manuel Lara Bosch ha estat condecorat per la guàrdia civil amb l’ordre del mèrit amb distinció de plata per la seva col·laboració i relació continuada amb el cos policíac. El reconeixement de la guàrdia civil arriba pocs dies després de les amenaces de l’editor contra la independència de Catalunya. Lara va dir que si Catalunya s’independitzava traslladaria el seu negoci a Espanya.

La celebració de lliurament de la condecoració ha estat presidida per la delegada del govern espanyol a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, i el general cap de la guàrdia civil a Catalunya, Àngel Gozalo, i el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Miguel Ángel Gimeno.

El president del Grup Planeta i editor del diari La Razón va dir que s’enduria els seus negocis fora de Catalunya, si s’acabava proclamant l’estat català. En una entrevista a la cadena ABC Punto Radio, va manifestar: ‘Si Catalunya fos independent, el grup Planeta hauria d’anar-se’n a Saragossa, Madrid o Conca (…). No és que me’n vagi, és que em fan fora’, va afegir Lara, per qui no té sentit que una editorial ‘tingui la seu en un país estranger que parla un altre idioma’. Però també va manifestar que veia impossible la independència. ‘No entenc que la proposin seriosament. Ho he dit a Mas.’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any