El TGV entre Perpinyà i Barcelona, arribarà el 2013

  • Ja és oficial, segons el directiu de l'empresa ferroviària pública espanyola ADIF, Enrique Verdaguer, el TGV entre Perpinyà i Barcelona es posarà en marxa a l'abril o el juliol del 2013 ...>>
    Dj. 11 d'octubre del 2012

VilaWeb
Redacció
11.10.2012 - 06:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Si finalment aquesta data es compleix, significaria que l’arribada del TGV des de Barcelona a Perpinyà, en menys de 50 minuts, hauria patit un retard de 2 anys i mig, respecte a la data que el ministeri de foment de l’estat espanyol havia donat; i molts més anys comparat amb l’anunci inicial. Cal recordar que, des de finals de l’any 2010, la SNCF ha posat en plaça TGV que uneixen Perpinyà amb Figueres, per tal de permetre al concessionari privat franco-espanyol TP Ferro (Eiffage i ACS + Dragados) d’explotar el túnel transfronterer del Pertús.

Quan els viatgers del TGV arriben a Figueres, ara no tenen altre remei que agafar el Talgo per arribar a Barcelona. Una vegada es posi en funcionament la línia Perpinyà-Barcelona només durarà uns 50 minuts a arribar a la capital de la CAC (Comunitat Autònoma de C.) de Catalunya -Sud.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any