Rajoy veu la independència com ‘un disbarat de dimensions colossals’

  • El president espanyol diu que no l'acceptarà 'de cap de les maneres'

VilaWeb
Redacció
09.10.2012 - 08:56

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, va dir ahir en un míting a Sant Sebastià que l’independentisme és ‘un disbarat de dimensions colossals’ i que no estava disposat a acceptar la secessió de cap territori ‘de cap manera’. Segons Rajoy, el sobiranisme és ‘un torpede a la línia de flotació’ de les mesures contra la crisi i per al benestar dels ciutadans, i ‘parlar de separacions i quedar-se fora de tot, d’Espanya i d’Europa no és ni tan sols una opció ideològica’.

Rajoy va continuar així: ‘n’hi ha que no s’han assabentat que les fronteres tenen els dies comptats. Avui la tendència és ser més grans’. I va afegir que avui es podia ser qualsevol cosa menys petits.

I també va brandar la constitució: ‘El PP defensarà la constitució, que és la casa de tots els espanyols, en què hi entrem tots, i és la garantia dels drets de tots els ciutadans, sentin el que sentin i pensin el que pensin. És el millor marc de convivència que hem pogut donar’.

Les paraules de Rajoy van arribar al final d’un dia en què hi va haver declaracions d’uns quants ministres contra la independència de Catalunya:

Gallardón: ‘La independència de Catalunya posaria fi a Espanya’

García-Margallo envia una carta a la comissària Reding per retreure-li les declaracions sobre Catalunya

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any