Alfarrasí i Montaverner faran sessions d’un programa per a deixar de fumar

  • Promogut per la Mancomunitat

VilaWeb
Redacció
07.10.2012 - 17:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un equip format per un psicòleg i un metge de l’Associació Espanyola Contra el Càncer dirigiran dos grups que participaran del programa de deshabituació del tabac, amb un màxim de 20 persones cadascun, en què s’oferirà un tractament mèdico-farmacològic individual i un de psicològic en grup. La participació en aquest programa és gratuït, sense incloure el cost de la medicació que puga ser necessària, i els assistents hauran de passar una revisió mèdica i psicològica prèvia per a descartar incompatibilitats amb els tractament.

Els dies 16 i 17 d’aquest mes d’octubre se celebraran sessions informatives que explicaran el programa en qüestió, organitzat per la Unitat de Prevenció Comunitària de les Conductes Addictives de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. Les sessions tindran lloc al centre social del jubilats de Montaverner el dia 16, i a l’aula de la Casa de Cultura d’Alfarrasí el dia 17. Totes dues seran a les cinc i mitja de la vesprada.

Les persones interessades en aquest programa pot fer-ho en aquestes mateixers sessions, a través dels ajuntaments d’Alfarrasí i de Montaverner, o directament a la Unitat de Prevenció de la Mancomunitat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any