Vint batles de la Vall d’Albaida, l’Alcoià i el Comtat es coordinen en defensa del tren

  • Els pressupostos de l'estat no destinen cap partida a millorar o mantenir la línia Xàtiva-Alcoi

VilaWeb
Redacció
01.10.2012 - 23:12

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El mateix dia que es coneixia que el Ministeri de Foment espanyol no destinarà cap partida pressupostària a millorar la línia fèrria Xàtiva-Alcoi, batles de vint municipis de la Vall d’Albaida, l’Alcoià i el Comtat, s’han reunit a Alcoi per a definir una estratègia conjunta de cara a defensar-ne la continuïtat i les millores necessàries. A la convocatòria feta pels batles d’Ontinyent i d’Alcoi, han respost els d’Albaida, Atzeneta d’Albaida, Benissoda, Bufali, Carrícola, Fontanars dels Alforins, Montaverner, el Palomar i Salem de la Vall d’Albaida, i els d’Agres, Alfafara, Almudaina, l’Alqueria d’Asnar, Benassau, Cocentaina, Gaianes, Gorga i Muro.

Tal i com informa AraMultimèdia, de la reunió n’ha eixit creada una comissió que s’encarregarà de sol·licitar reunions amb responsables del Ministeri i del govern per a rebre informació de primera i exposar totes les demandes de millora reclamades. La comissió la formen els batles d’Agres, Alcoi, Montaverner i Ontinyent.

Es tracta d’evitar el tancament de la línia, i d’exigir que es complisca el conveni que el Ministeri i la Generalitat van acordar el 2009 pel qual es preveien inversions de manteniment i de millora.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any