Personal diplomàtic dels EUA i Alemanya segueix al parlament el debat de política general

  • El cònsol alemany a Barcelona, un tècnic del consolat dels EUA i un diputat quebequès van assistir al discurs de Mas

VilaWeb
Redacció
27.09.2012 - 12:48

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els esdeveniments polítics que tenen lloc a Catalunya són seguits amb interès i deteniment per mitjans internacionals i també per governs de tot el món. Ho demostra, clarament, el debat de política general català d’aquesta setmana, on s’han acreditat més mitjans internacionals que mai, com també la presència de representants d’alguns països al discurs que va pronunciar el president Artur Mas dimarts.

Així, des del Parlament de Catalunya mateix el discurs de Mas va ésser escoltat amb atenció pel cònsol general d’Alemanya a Barcelona, Bernhard Brasack, i per un tècnic del consolat dels EUA a la capital catalana. També hi havia el diputat de l’Assemblea quebequesa Alain Therrien, en qualitat d’assessor parlamentari del ministre de Relacions Internacionals del Quebec.

Àmplia representació de mitjans internacionals

Quant a mitjans de comunicació internacionals que han demanat l’acreditació per a professionals seus al debat de política general, el departament de premsa del parlament esmenta al-Jazeera, les agències France Press, Associated Press i Reuters, el diari La Presse del Quebec, el neerlandès Volkskrant, Sud Ouest, Proceso de Mèxic, la ràdio francesa Europe 1, l’agència d’imatges Getty, Deutsche Welle, The Times i el World Street Journal.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any