Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  27.09.2012  10:00

La tercera Festa Estellés, divendres a Ontinyent

Organitzada pel Casal Jaume I, es convida a recitar l'obra del poeta de Burjassot

Men?ame
 

El 4 de setembre de 1924 va néixer al poble de Burjassot (l'Horta Nord) Vicent Andrés Estellés, que amb el temps fou periodista, prosista i sobretot un dels grans poetes del país. Al voltant d'aquesta data se celebra la Festa Estellés, des de fa tres anys, que aplega lectura de poemes d'Estellés i sopars festius a molts pobles del nostre país.

Aquest divendres arriba la festa a Ontinyent. Organitzada pel Casal Jaume I de la Val d'Albaida, consistirà en la presentació de l'antologia poètica Tibar l'Arc. Una mirada a la poesia valenciana actual, a càrrec de l'editor Alfons Navarret i de la poetessa Lorena Cayuela. La festa la presentran Jordi Oviedo i Pep Alfonso.

La presentació començarà a les vuit de la vesprada, i a les nou i mitja hi ha previst un sopar i recital estellesià en què hi podrà participar tothom.

Per al sopar, que es fa a la seu del Casal igual que la presentació, cal fer la reserva de la plaça als telèfons 962383751 i 664815921 o al correu valldalbaida@acpv.cat.