USAP: Orgull, Renaixement, Festa,Victòria i Bonus ofensiu

  • Ds. nit i Dm. 16 de setembre del 2012
    Ja es sabia i s'ha vist altra vegada ahir: aquest club no tan sols és de la qualitat dels més alta sinó que també (com molts altres; i segurament més encare que molts altres) funciona al sentiment, a identificar-se amb una cosa, a la catalanitat! Qui ho entén entén aquest club, si no, no!...>>

VilaWeb
Redacció
15.09.2012 - 20:18

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Això, més la feina ja prèviament feta, és el que justifica una primera part exemplar de voluntat i d’èxit i una segona no gens decebedora, un final feliç i gloriós amb un 34-13 a l’alçada del partit i un Bonus ofensiu (amb 5 assajos a favor i 2 en contra) ben merescut.

Sid, Guiry, Guirado et Strokosch, van fer els 4 primers assajos (1era part que s’ha acabat amb estan ja molt al capdavant) i Haughton va afegir la tranquil·litat (si en faltava) en inici de segona (34-6, 42e). Els altres punts catalans van resultar d’una assaig de penalitat (minut 46) i altra assaig de Nyanga amb força, entre els dos pals (m. 67)

Tolosa va ser sobretot feble en defensa, i bastant ‘absent’ quasi tot el partit i els catalans febles un poc en Mélé i transformacions (incloses les penalitats).

Només un punt negatiu i molt molt trist: la mort del conductor d’un des autobusos usapistes: Paul Okesene, que havia estat jugador de rubgi a XIII amb l’equip de Pià, Ribesaltes i Sant Llorenç de la Salanca.

Amb 5 partit jogats per tots els equips la USAP és a mig camí: 8é amb 11 punts darrere Grenoble i Racing Métro 92 (14), Cartes i Tolosa (15), Els Bascos de Biaritz 17, Clermont 18, i 1er Tolon amb 22 punts. Però l’equip català sembla clarament en l’inici d’una fase pujant! El cap de setmana vinent, pel 6è dia de la temporada: Stade Français / USAP

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any