L’Aplec per la Independència torna a citar-se a Arenys de Munt

  • El municipi celebra el tercer aniversari de la primera consulta, dos dies després de la declaració institucional d'independència

VilaWeb
Redacció
16.09.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Arenys de Munt commemora avui el tercer aniversari de la primera consulta sobre la independència que es va fer al país amb el III Aplec per la Independència, que arriba dos dies després que el ple de l’Ajuntament va declarar el municipi territori català lliure i sobirà en una declaració institucional en què tornava a dreçar un full de ruta cap a la independència. L’Aplec inclou activitats, xerrades, actuacions musicals i el desplegament d’una gran senyera.

Els actes tenen lloc al parc de can Jalpí, davant el monument a la independència que es va inaugurar fa dos anys en el primer Aplec i que recorda, per a la posteritrat, la consulta sobre la independència que va obrir el camí a totes les que es feren després.

Els actes comencen a les onze del matí amb una rebuda en la qual participen Jaume Rossell, president de l’Ateneu Independentista; Carme Forcadell, presidenta de l’ANC; Santiago Espot, president de Catalunya Acció; i Germà Capdevila, periodista. A més, Montserrat Carulla ofereix un recital. Tot seguit, a partir de migdia, hi ha programades tres xerrades amb representants del Cercle Català de Negocis, l’ANC, Reagrupament, Solidaritat, la CUP, CDC i ERC.

A la tarda, hi ha previst un concert del grup Relk, es farà un homenatge a la Plataforma per la Llengua i la CAL i hi haurà les intervencions de Josep Rull (CDC), el poeta Joan Carles Gonzàlez i l’escriptor Víctor Alexandre. I a quarts de set, el batlle Josep Manel Ximenis serà l’encarregat de cloure l’Aplec.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any