L’osonenc Carles Gómez dissenya una sèrie limitada d’ampolles de Font Vella

  • Gòmez dirigeix l'estudi de disseny Kiwe Studio de Vic, amb Bet Puigblanqué

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
13.09.2012 - 16:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El dissenyador osonenc Carles Gómez, de Kiwe Studio, és l’autor del disseny que il·lustra una sèrie limitada d’ampolles d’aigua de Font Vella. La seva proposta, inspirada en les tribus urbanes i grups socials, va ser una de les escollides entre els més de 90 dissenys presentats a un concurs convocat per la marca.Gómez dirigeix a Vic l’estudi de disseny Kiwe Studio, junt amb Bet Puigblanqué.

Gómez, que va presentar el seu disseny mentre cursavaun postgrau d’il·lustració a l’escola Eina de Barcelona, està encantat amb el premi i espera que pugui suposar-li una oportunitat per donar a conèixer la seva feina en el camp de la il·lustració i també el de l’empresa que dirigeix, Kiwe Studio, amb Bet Puigblanqué, i que aquest sigui “un fet diferencial”. Afirma que el guardó l’ha fet creure en la seva feina i en les seves possibilitats professionals com a il·lustrador, i li agradaria que el seu estil fos “identificable com per exemple li passa a Pilarín Bayés”. El jove dissenyador, de 27 anys, elogia el fet que Font Vella hagi estat la primera marca d’aigua en apostar per dissenys poc convencionals i de joves dissenyadors, com els de la campanya. “M’encantaria seguir treballant per a grans empreses com Font Vella”, apunta. El seu disseny, seleccionat entre els més de 90 presentats, s’ha aplicat, junt amb el dels altres tres guanyadors, a la producció d’una sèrie limitada d’ampolles d’aigua de Font Vella que s’estan comercialitzant a través del canal Horeca (hotels, restauració i càtering). També es podrà veure en diverses ampolles gegants promocionals que la marca instal·larà a Barcelona durant les Festes de la Mercè.

Per fer el seu disseny, Gómez va inspirar-se en tribus urbanesi grups socials com “el pijo, el heavy, el punk, el que li agrada la salsa, el corredor, el jugador d’esquaix, l’skater, el nyeta, el rastafari, el cap rapat…”, que va dibuixar agafats de la mà i disfrutant amb la seva activitat. “Tots els estils són vàlids per poder disfrutar de la vida”, explica. El premi té una dotació econòmica de 3.000 euros i ha portat Gómez a protagonitzar un vídeo amb la resta de guanyadors dels concurs que ha superat ja les 170.000 visites a Youtube i amb el qual Font Vella busca promocionar l’aposta de la marca pels joves talents en el camp del disseny. També s’ha posat en marxar un concurs fotogràfic a través de l’aplicació Instagram i l’etiqueta #setdeviure on se sortejaran cinc Ipads i que acaba el 30 de setembre. A banda de Gómez, la  resta de guanyadors han estat Maria Camila Barbosa (també de l’Escola Eina), Iris Martínez (Escola BAU) i Montserrat Bonet (Maristes), tots ells estudiants en el moment que es va convocar el concurs, un dels requisits per presentar-s’hi.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any