Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  10.09.2012  17:47

Crida a una manifestació pacífica i cívica

'Hauríem d'aplaudir els socialistes que van a la manifestació', diu l'ANC

Men?ame
 

L'ANC ha fet una crida al civisme per garantir que la manifestació de l'Onze de Setembre es desenvolupi de manera pacífica. Avui s'ha presentat l'acord de col·laboració entre l'ANC i diverses entitats pacifistes catalans per evidenciar el compromís absolut de l'Assemblea amb els principis i les pràctiques de l'acció no violenta. Àngels Folch, membre de la junta directiva, ha desitjat que sigui un dia de lluita i de reivindicació 'totalment pacífica i cívica'. Fins i tot ha demanat que s'aplaudeixi la presència d'aquells que neguen el component independentista de la manifestació: 'si per exemple hi ha socialistes el que hauríem de fer és aplaudir-los'.

Els responsables de l'ANC han estat acompanyats del president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, que ha dit: 'M'agradaria que l'ANC es declarés partidària d'una nació catalana sens exèrcit'. També han rebut el suport a una crida a una mobilització pacífica Pepe Beúnza, primer objector de consciència de l'estat; Jordi Tolrà, president del Moviment per la Pau, i Alfons Banda, president de la Fundació per la Pau.