La CUP tindrà un bloc a la manifestació de l’ANC

  • Manté la convocatòria oficial a la plaça d'Urquinaona, però l'ANC habilita un espai per a membres del partit

VilaWeb
Josep Casulleras Nualart
09.09.2012 - 21:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La CUP tindrà un bloc a la manifestació de la Diada convocada per l’Assemblea Nacional Catalana: serà el darrer bloc, després de Solidaritat i Democràcia Catalana, a la cruïlla del passeig de Gràcia i Rosselló (vegeu el mapa i la disposició dels blocs). L’única convocatòria oficial de la CUP és la de les cinc de la tarda a la plaça d’Urquinaona, juntament amb alguns grups de l’esquerra independentista, sota el lema ‘Ni pacte fiscal, ni pacte social’. Però hi havia gent de la formació que havia expressat la voluntat d’anar a la manifestació de l’ANC.

La CUP no convoca ni ha demanat cap bloc per a la manifestació de l’ANC, però l’organització de l’ANC n’ha habilitat un per a tota la gent del partit que hi vulgui anar. ‘Som conscients que molta gent de la CUP col·labora en molts municipis amb l’ANC i que hi volia participar’, ha explicat a VilaWeb el portaveu de la CUP nacional, Adam Majó. ‘Si l’organització ha decidit posar un bloc com a lloc referencial per a la gent de la CUP, no hi tenim res a dir’, ha explicat.

De pancarta pròpia no n’hi haurà, però diu Majó: ‘És possible que n’hi apareguin unes quantes, en tot cas, amb els lemes que hem proposat per a aquesta Diada: ni pacte fiscal ni pacte social o el país no és en venda, independència i socialisme.’

Informació relacionada:

Quins seran els blocs de la manifestació de la Diada

Albert Botran (CUP): ‘L’Onze de Setembre no contraposarem la manifestació de la CUP a cap altra’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any