La PAH convoca una concentració avui al jutjat de Vilafranca del Penedès

  • Hi han de declarar alguns dels que van assaltar un supermercat per donar menjar a una família que volen desnonar

VilaWeb
Redacció
05.09.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca del Penedès, que dilluns va assaltar un supermercat de Vilafranca per donar el menjar a una família que volen desnonar, fa una crida a la ciutadania a concentrar-se avui a les 11.00 al jutjat de Vilafranca. Hi han d’anar a declarar alguns dels que van participar en l’acció de denúncia de dilluns.

Un grup d’activistes va entrar a migdia en un supermercat de la cadena Dia, a l’avinguda de Tarragona de Vilafranca, per agafar aliments, per valor de 241 euros, per a una família en procés de desnonament. Els activistes diuen que van fer aquesta acció perquè la família ‘té greus problemes econòmics i alimentaris’.

L’encarregat va intentar retenir els activistes quan explicaven l’acció que duien a terme, segons que informa xarxapenedes.cat; va tancar les portes del supermercat, i hi va retenir els activistes i els clients que hi havia fins que van arribar els mossos d’esquadra. Els agents van identificar els activistes, que poden ser cridats a un judici de faltes.

En aquest vídeo es veu el testimoni d’una de les afectades pel desnonament pel qual la PAH Penedès ha fet aquesta acció.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any