La manifestació de l’Onze de Setembre salta a internet

  • La plataforma Catalansalmon.com obre un espai digital per a tothom qui no pugui ser a Barcelona per la diada

VilaWeb
Redacció
05.09.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La manifestació de l’Onze de Setembre serà històrica. Ho afirma sense embuts l’entitat organitzadora, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), en vista de la mobilització que s’observa a tot el territori. Els qui no hi puguin assistir, que no s’amoïnin: hi podran participar digitalment, gràcies a la plataforma Catalansalmon.com. Aquesta xarxa mundial de webs per a posar en contacte els catalans que viuen per tot el món ha obert la pàgina Diada Virtual 2012, ‘perquè tothom qui ho vulgui pugui contribuir a fer més gran la manifestació d’enguany’.

‘Aquest Onze de Setembre del 2012 promet ser una diada històrica. Sembla que el poble català ja n’està tip, de segles d’abusos, atacs i espoli, i ha descobert que la independència és l’única sortida.’ I diu: ‘Atès que molts catalans viuen a l’estranger i no podran assistir-hi físicament, aquesta web us ofereix l’oportunitat de participar-hi virtualment.’ Cada inscrit apareix en un mapamundi i, si ho vol, també pot deixar-hi una foto amb l’estelada, des de qualsevol lloc del món.

Catalansalmon.com ha creat una etiqueta de Twitter, #diadavirtual, per a ajudar a difondre la manifestació virtual.

La xarxa Catalansalmon.com és integrada actualment per més de sis mil usuaris, enregistrats en dos centenars de webs corresponents a indrets de tot el planeta.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any