Las Vegas Sands nega que hi hagi cap decisió sobre Eurovegas

  • Els socialistes madrilenys asseguren que ja fa dies que hi ha un acord per instal·lar el complex a Madrid

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
04.09.2012 - 13:46

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Las Vegas Sands, l’empresa promotora d’Eurovegas, ha negat que tingui decidit on instal·larà el macrocomplex i surt al pas de les declaracions d’avui del secretari general del Partit Socialista de Madrid, Tomás Gómez. Gómez assegura que la presidenta, Esperanza Aguirre, ja té tancat de fa dies un acord amb Sheldon Adelson per instal·lar Eurovegas als terrenys d’Alcorcón, en detriment de la candidatura catalana del Prat de Llobregat.

Fonts de l’empresa han dit a l’agència Europa Press que la ubicació es decidirà ben aviat, i desmenteix que ja hagi triat els terrenys.

En canvi, Gómez ha declarat que els expedients d’Eurovegas ja són al Ministeri de Treball, i opina que Aguirre es desava la notícia per a anunciar-la en el debat de política general de la comunitat, l’11 i 12 de setembre.

La decisió de l’empresa de Sheldon Adelson, Las Vegas Sands, sobre l’emplaçament definitiu d’Eurovegas no es prendrà abans del 15 de setembre. Tot i que abans de l’estiu s’havia dit que l’anunci es faria a la primeria de setembre, un portaveu de la companyia va informar al final d’agost que l’elecció s’ajornava quinze dies més perquè alguns directius implicats en la decisió es trobaven de vacances. La mateixa companyia va assegurar que ja no hi hauria més ajornaments.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any