Dimarts eixirà des de Vila-real i Castelló un autobús per assistir a la manifestació independentista de la Diada

  • Des d'Acció Cultura, que és l'entitat organitzadora, diuen que "volem aconseguir que la gent de la Plana que així ho desitge puga unir el seu clam de llibertat nacional al de la gent del Principat de Catalunya"

VilaWeb
Redacció
03.09.2012 - 11:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La delegació a Castelló d’Acció Cultural del País Valencià ha organitzat un autobús per a que tots els castellonencs que vulguen puguen desplaçar-se a Barcelona el dia 11, per tal de participar en la manifestació independentista convocada sota l’eslogan “Catalunya, nou estat d’Europa”. Les parades seran a Vila-real a les 9 hores, i a Castelló a les 9’15. La tornada serà a les 23 hores, en finalitzar el concert que organitza Òmnium Cultural.

Segons diu el delegat d’Acció Cultural, Antoni Royo, “tot i la dificultat que genera el fet que l’11 siga al País Valencià un dia feiner, havia hagut bastant gent que ens havia preguntat per la possible organització d’un autobús per desplaçar-se a Barcelona i poder participar en una manifestació que es preveu multitudinària; de manera que vam llançar aquesta iniciativa i a hores d’ara ja podem afirmar amb seguretat que un autobús de 55 places marxarà des de Vila-real i Castelló per paricipar en la manifestació i els altres actes de la Diada”.

Segons ens diuen, “queden encara unes poques places, de manera que, qui vulga, es pot apuntar telefonant als números 964242947 o 617745373, escrivint al correu electrònic castello@acpv.cat. Agafarem les comandes per rigorós ordre de petició, fins que estiga completament ple l’autobús”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any