Manresa també vol organtizar un tren per anar a la manifestació de la Diada

  • Els bitllets del segon tren des de Girona i Figueres es van exhaurir en poques hores

VilaWeb
Redacció
31.08.2012 - 13:12

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La secció de l’Assemblea Nacional Catalan (ANC) del Bages vol noliejar, com ja han fet a Girona i Figueres, un tren especial des de Manresa per assistir al a manifestació de la Diada de l’Onze de Setembre a Barcelona. Ho han decidit després que s’hagin exhaurit totes les places dels autocars que sortiran des de diferents punts de la comarca que havien organitzat. Dilluns rebran la confirmació de Ferrocarrils de la Generalitat i sabran quantes places podran oferir. El preu serà el mateix que amb els autocars, 10 euros, i les reserves es podran fer a través d’Òmnium Cultural del Bages.

Els trens des de Girona i Figueres, un èxit

Els bitllets del segon tren per anar a la manifestació des de Figueres i Giron es van posar a la venda ahi al matí per internet i es van exhaurir al migdia. Encara queden, però, bitllets disponibles a la venda de manera presencial a l’Oficina de Turisme de Girona, oberta fins les vuit del vespre, i a l’Ajuntament de Figueres. 

Abans d’ahir ja es van esgotar els bitllets per al primer dels dos trens que des de l’Ajuntament de Girona i l’Ajuntament de Figueres s’han organitzat per facilitar l’accés als ciutadans interessats d’accedir a la concentració convocada per l’Assemblea Nacional Catalana a la diada de Catalunya a Barcelona.

Informació relacionada: 

L’èxit de la convocatòria obliga l’ANC a modificar el recorregut de la manifestació

Qui es manifestarà l’Onze de Setembre?                  

Vicent Partal: Mas se la juga, no anant a la manifestació

L’Onze de Setembre vist de fora del Principat

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any