Notícies

Divendres  31.08.2012  06:00

L'èxit de la convocatòria obliga l'ANC a modificar el recorregut de la manifestació

Començarà a la Gran Via amb el passeig de Gràcia · 'Les perspectives d'assistència superen totes les previsions inicials', diu l'entitat

Men?ame
 

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha decidit modificar el recorregut de la manifestació de l'Onze de Setembre per les previsions d'assistència, que han superat les expectatives de l'organització. Segons ha indicat l'entitat, la manifestació començarà a les sis de la tarda la cruïlla de la Gran Via amb el passeig de Gràcia i acabarà a l'avinguda del Marquès de l'Argentera, a prop del Parlament, on es farà l'acte polític, fins ara previst per al començament de la marxa. Probablement, la manifestació baixi per la via Laietana per arribar al punt de l'acte.

La repercussió de la Marxa cap a la Independència i el ritme de venda de bitllets d'autocar i tren per a assistir a Barcelona ha fet 'que les perspectives d'assistència superin totes les previsions inicials', assegura l'ANC en un comunicat. 

 

Més informació:

Qui es manifestarà l'Onze de Setembre?

Artur Mas no assistirà a la manifestació independentista de l'Onze de Setembre

Editorials de Vicent Partal Ha d'anar Mas a la manifestació de l'Onze de Setembre? (20.08.2012) i Onze de Setembre: els límits de la unitat (21.08.2012)

L'Onze de Setembre vist de fora del Principat

Maragall, Rigol i Benach, al vídeo de la marxa de l'Onze de Setembre

L'ANC fa públics el cartell i el vídeo de difusió de la convocatòria de l'Onze de Setembre