Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  30.08.2012  13:26

La Generalitat Valenciana augmenta la xifra del rescat a 4.500 milions

El president Alberto Fabra diu que el Consell necessita 3.500 milions per a venciments i 1.000 més per a pagaments pendents

Men?ame
 

El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha confirmat que el Consell demanarà al Fons de Liquiditat espanyol una quantitat superior als 4.500 milions d'euros. D'aquests diners, més de 3.500 milions seran per pagar els venciments i despeses corrents d'enguany, i els mil restants serviran perquè el govern pugui afrontar pagaments pendents d'uns altres exercicis.

'Al final hi ha una quantitat prevista pel govern espanyol per a aquest Fons de Liquiditat Autonòmic de 18.000 milions d'euros per a les comunitats autonòmes i dependrà del repartiment que es faci', ha dit Fabra.

El País Valencià va ser el primer territori a demanar d'accedir als diners del Fons de Liquiditat Autonòmica, tot i que en la petició no va concretar la xifra sol·licitada. Fins ara es parlava de 3.500 milions, però avui el president Fabra ho ha augmentat a 4.500.