Pep ‘Botifarra’ i Tres Fan Ball, plats forts de les festes d’Agullent

VilaWeb
Redacció
30.08.2012 - 12:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les festes del Miracle d’Agullent d’aquest 2012 arranquen aquest cap de setmana amb la música, dissabte, de Tres Fan Ball, un dels dos plats forts musicals de les festes del miracle d’enguany. Dimarts a la nit serà la veu de Pep Gimeno ‘Botifarra’ qui animarà la vetlada en aquestes festes en què s’inclou una de les romeries nocturnes més antigues del País Valencià, amb més de 400 anys de tradició ininterrompuda.

La música tradicional de ball que ofereixen Tres Fan Ball arribarà a Agullent dissabte 1, a les onze i mitja de la nit, a la Font Jordana, en un concert que seguirà el sopar popular organitzat pels Festers del Crist.

La nit de dimarts 4 serà el torn de Pep Gimeno ‘Botifarra’, qui actuarà acompanyat de la seua rondalla a la plaça de l’Església en acabar la dansà popular que començarà a les onze i mitja de la nit a la plaça Major.

La programació musical de les festes d’Agullent ofereix també les actuacions del grup Trapig de la Safor, divendres 31, i de l’orquestra Tremendo, dilluns 3 de setembre.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any