Rajoy diu per carta a Mas que analitzarà la proposta de pacte fiscal

  • A canvi, li demana suport per impulsar la posició d'Espanya a Europa · Mas li havia enviat l'acord del parlament

VilaWeb
Redacció
27.08.2012 - 17:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha respost per carta al president de la Generalitat, Artur Mas, que estudiarà la proposta de pacte fiscal aprovada al parlament el 25 de juliol. Rajoy li demana suport per reforçar la posició d’Espanya a Europa. També li accepta la proposta de reunir-se per parlar del model de finançament de Catalunya.

Un cop aprovada la proposta al parlament, Mas va remetre el document a Rajoy i li va demanar una entrevista per parlar-ne.

Rajoy agraeix a Mas que li hagi enviat el document del parlament i diu que parlaran amb deteniment del contingut de la proposta. A més, li comunica que espera que els gabinets de la Moncloa i presidència de la Generalitat es posin en contacte i fixin la data per celebrar la reunió que demana.

‘Confio que en aquesta reunió tinguem ocasió de tractar els diversos temes que considerem rellevants, així com confio en comptar amb el seu suport i el de totes les comunitats autonòmiques per, en el complex context actual, impulsar el nostre país i la nostra posició en l’entorn europeu, avui més determinant que mai per al nostre futur’, diu Rajoy a la carta.

 

Més informació: Mas rep l’encàrrec del Parlament d’exigir la clau de la caixa

Josep Rull (CiU): ‘O pacte fiscal o independència’

Rajoy menysté la proposta de pacte fiscal

Espanya tanca la porta amb menyspreu el pacte fiscal

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any