CDC anirà a la manifestació independentista de l’Onze de Setembre

  • El govern ho decidirà demà, abans de la reunió de Pujol i Rull amb l'ANC · El partit decideix avui si anirà a la pancarta unitària o amb pancarta pròpia

VilaWeb
Redacció
27.08.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Convergència (CDC) anirà a la manifestació independentista de l’Onze de Setembre convocada per l’Assemblea Nacional Catalana, segons ha pogut saber VilaWeb, però no signarà el manifest de la convocatòria ‘en els termes amb què està redactat’. La direcció del partit decidirà avui a la tarda si s’afegeix a la pancarta unitària amb el lema ‘Catalunya, nou estat d’Europa’ o si hi participa amb una pancarta pròpia.

Per altra banda, el govern ha de prendre la decisió final demà al consell executiu. La participació del govern i del president Artur Mas a la manifestació independentista ha generat molts comentaris i discussions, però l’ANC ha deixat clar en tot moment que no està disposada a rebaixar el contingut independentista de la convocatòria. De fet, la presidenta de l’entitat, Carme Forcadell, ha explicat a VilaWeb que en cap moment els dirigents de CDC ni el govern no els han demanat de canviar el lema ni cap altra cosa.

La decisió la comunicaran demà Oriol Pujol i Josep Rull als representants de l’ANC, que tan sols esperen que se’ls comuniquin les intencions i, en tot cas, els requeriments protocol·laris i formals, però no entraran en cap negociació sobre continguts quan falten pocs dies per la marxa.

 

Més informació: Editorials de Vicent Partal Ha d’anar Mas a la manifestació de l’Onze de Setembre? (20.08.2012) i Onze de Setembre: els límits de la unitat (21.08.2012)

L’Onze de Setembre vist de fora del Principat

L’ANC fa públics el cartell i el vídeo de difusió de la convocatòria de l’Onze de Setembre

Carme Forcadell: ‘Si el govern ve a la manifestació, serem més a la vora de la independència’

Qui es manifestarà l’Onze de Setembre?

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any