Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  23.08.2012  06:00

Els independentistes valencians estudien una candidatura conjunta

ERC, PSAN, MDT i SI presenten a Prada 'Nosaltres, els fusterians'

Men?ame
 

Els quatre grups que al País Valencià es reivindiquen com a independentistes dels Països Catalans estudien la possibilitat de crear una candidatura a les pròximes eleccions valencianes. Així ho van explicar ahir a Prada en un acte on van participar Agustí Cerdà (ERPV), Anna Oliver (Solidaritat), Josep Guia (PSAN) i Toni Infante (MDT). De moment els actes de la campanya 'Nosaltres, els fusterians' serveixen per a anar generant complicitats entre ells que en un futur podrien traduïr-se, segons va dir Josep Guia, 'en una opció electoral pels valencians que volen votar independentisme'.

'Nosaltres, els fusterians' és una campanya de reivindicació de la figura i l'obra de Joan Fuster en el marc dels Països Catalans, que ha estat impulsada per les forces independentistes valencianes, amb actes entre altres llocs a València o a Sueca. El pròxim 10 de setembre, vespra de la Diada, farà també la seva presentació a Barcelona.