Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  22.08.2012  06:00

Antoni Pastor, expulsat del PP balear per haver defensat el català

Ja havia estat apartat del grup parlamentari per indisciplina de vot en defensa del català

Men?ame
 

El Comitè de Drets i Garanties del PP de les Illes ha acordat per unanimitat, un cop complerts els terminis reglamentaris, d'expulsar el batlle de Manacor, Antoni Pastor, per haver trencat la disciplina de vot al parlament, contra la modificació de la llei de la funció pública que relega el català. Pastor, foragitat del grup parlamentari del PP al juliol, no té ara cap lligam amb el partit de José Ramón Bauzá.

El PP informa que la resolució es basa en el segon expedient obert per haver trencat la disciplina de vot en la sessió del 19 de juny al parlament dues vegades consecutives. Segons el PP, el comitè ha pres en consideració 'la reincidència recollida en els estatuts del partit, com sigui que ja havia estat sancionat anteriorment per haver trencat la disciplina de vot en un altre expedient'. Finalment, diu que Pastor ha trencat la disciplina de vot quatre vegades al parlament, i que ell mateix havia manifestat 'públicament i reiterada la disposició de trencar la disciplina'.

Per la seva banda, el batlle de Manacor diu que no ha rebut encara cap comunicat oficial del PP. En canvi, el partit assegura que ha comunicat la decisió a Pastor i que aquest té quinze dies per a interposar un recurs al comitè espanyol.

Informació relacionada:

Antoni Pastor: 'Esper que no m'expulsin, però no sé què pot passar' (12.06.2012)

Fractura al PP balear per l'ofensiva de Bauzá contra la llengua (13.06.2012)

Vicent Partal: Elogi del dissident Pastor (13.06.2012)

El PP convida Antoni Pastor a anar-se’n i el suspèn de tots els càrrecs (14.06.2012)

Protesta davant el Parlament Balear contra la llei que margina el català (17.07.2012)

Antoni Pastor intervé al parlament com a independent per primera volta (31.07.2012)