ICV participarà en la manifestació de l’Onze de Setembre convocada per l’ANC

  • El president del grup parlamentari ecosocialista, Jaume Bosch, diu que hi assistirà una representació oficial 'pel dret a l'autodeterminació' i 'contra 'les polítiques de Mas i Rajoy'

VilaWeb
Redacció
20.08.2012 - 12:33

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president del grup parlamentari d’ICV, Jaume Bosch, ha anunciat a la Universitat Catalana d’Estiu que una representació oficial del partit participarà en la manifestació de l’Onze de Setembre convocada per l’ANC. Bosch ha explicat que hi participaran ‘pel dret a l’autodeterminació’ i que també protestaran per ‘les polítiques de Mas i Rajoy’. El consell nacional d’ICV, amb tot, ha d’acordar el 3 de setembre amb quina pancarta hi aniran.

ICV, doncs, se suma a la convocatòria de l’ANC amb pancarta i consignes pròpies, ‘on es fonen en una mateixa reivindicació els drets nacionals i els drets socials’, ha dit Bosch.

Respecte a la possibilitat que el president de la Generaitat, Artur Mas, es manifesti l’Onze de Setembre, Bosch ha considerat que seria ‘contradictori’ que assisteixi a la manifestació perquè, segons el seu parer, desborda les reivindicacions del govern català. Des del punt de vista nacional, la manifestació ‘desbordarà les reivindicacions actuals de CiU’, ha dit, perquè també es protestarà sobre la política econòmica del govern.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any