Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  20.08.2012  12:33

ICV participarà en la manifestació de l'Onze de Setembre convocada per l'ANC

El president del grup parlamentari ecosocialista, Jaume Bosch, diu que hi assistirà una representació oficial 'pel dret a l'autodeterminació' i 'contra 'les polítiques de Mas i Rajoy'

Men?ame
 

El president del grup parlamentari d'ICV, Jaume Bosch, ha anunciat a la Universitat Catalana d'Estiu que una representació oficial del partit participarà en la manifestació de l'Onze de Setembre convocada per l'ANC. Bosch ha explicat que hi participaran 'pel dret a l'autodeterminació' i que també protestaran per 'les polítiques de Mas i Rajoy'. El consell nacional d'ICV, amb tot, ha d'acordar el 3 de setembre amb quina pancarta hi aniran.

ICV, doncs, se suma a la convocatòria de l'ANC amb pancarta i consignes pròpies, 'on es fonen en una mateixa reivindicació els drets nacionals i els drets socials', ha dit Bosch.

Respecte a la possibilitat que el president de la Generaitat, Artur Mas, es manifesti l'Onze de Setembre, Bosch ha considerat que seria 'contradictori' que assisteixi a la manifestació perquè, segons el seu parer, desborda les reivindicacions del govern català. Des del punt de vista nacional, la manifestació 'desbordarà les reivindicacions actuals de CiU', ha dit, perquè també es protestarà sobre la política econòmica del govern.