L’Assemblea d’Osona organitza autocars per assistir a la manifestació independentista a Barcelona l’11 de setembre

  • Tota la informació actualitzada es podrà anar seguint a través de la web www.assemblea.cat/osona

VilaWeb
Redacció
09.08.2012 - 15:06

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest dimarts s’ha presentat en roda de premsa l’organització d’autocars per facilitar el desplaçament des dels diferents municipis de la comarca  d’Osona cap a Barcelona, el proper dia 11 de setembre de 2012, per assistir a la manifestació independentista prevista a la capital catalana.

Les assemblees territorials de l’assemblea  a Osona ja han posat a la venda el bitllets d’autocar. Tal com ha explicat Alfred Verdaguer, tresorer de la coordinadora d’Osona, tenen un preu de 7€ per persona, i inclou el viatge d’anada i tornada de cada municipi fins a Barcelona i un obsequi valorat en 3€. El bitllets ja es poden adquirir a través de les diverses assemblees locals i territorials. Per facilitar-ne la venda també s’han establert diversos punts de venda fixes.

La manifestació a Barcelona, sota el lema “Catalunya nou estat d’Europa”, està convocada a tarda i per tal de fer una sortida conjunta dels autocars s’han establert diversos horaris de sortida de cada municipi, entre les 2 del migdia i 2/4 de 3. Tots ells es trobaran a Tona, a l’esplanada de La Canal per marxar conjuntament en caravana cap a la capital Catalana. La sortida des de Tona està prevista a 2/4 de 4 de la tarda.

Durant la roda de premsa els membres de la coordinadora d’Osona han destacat que “el moment actual fa necessària una reacció per part de la societat i que serà vital congregar el màxim nombre de gent a Barcelona per exigir la independència”.

Per tal de fer difusió d’aquest servei d’autocars i fer una crida a la participació des de l’Assembla, Lluís Coromines, coordinador en funcions d’Osona, ha explicat que s’han elaborat diverses pancartes. Algunes d’elles ja es poden veure en diversos municipis osonencs. Durant aquest mes d’agost i els primers dies de setembre s’intensificarà la campanya de difusió també a través de cartells, xarxes socials i mitjans de comunicació.

A Barcelona, a les  5 de tarda, està prevista l’arribada dels autocars que estacionaran a diversos llocs en funció de la procedència. Els participants arribaran caminant a la Plaça Catalunya on a les 6 de la tarda arrencarà l’acte previst per l’ANC. A les 7 hi ha prevista l’arribada al Parlament i a les 9 la finalització de l’acte i el retorn cap als autocars. La manifestació pretén ser unitària,  massiva i història i “un punt de no retorn en el procés d’emancipació nacional”.

Tal com ha explicat Jordi Grau, secretari de la coordinadora d’Osona, aquesta gran manifestació serà la culminació de la Marxa cap a la independència que ha organitzat diversos actes a nivell nacional i també osonenc al llarg de l’estiu per difondre la tasca de l’Assemblea Nacional Catalana i consolidar el moviment. A nivell osonenc, la marxa va arrencar el passat 7 de juliol amb un acte d’homenatge a l’estelada de l’Ajuntament de Sant Pere de Torelló i va seguir amb la 1a Marxa cap a la independència Ulldeter – Roda de Ter el passat 21 i 22 de juliol que va comptar amb la participació de més de 2.000 persones. El dos primers caps de setmana de setembre encara hi ha actes previstos a Osona com són algunes accions als ponts de les principals vies de comunicació d’Osona organitzades per les assemblees d’Osona sud.

Tota la informació actualitzada es podrà anar seguint a través de la webwww.assemblea.cat/osona i qualsevol consulta es pot fer a través del correuautocarsosona@gmail.com.

Informació amb punts de venda; http://assembleaosona.blog.cat/files/2012/08/Document-link-banner-V1-1.pdf

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any