Desapareguts set atletes camerunesos dels Jocs

  • Tenen visats amb permís per estar-se al Regne Unit fins al novembre

VilaWeb
Redacció
08.08.2012 - 13:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Cinc boxadors, un nedador i una futbolista de la selecció camerunesa van abandonar la vila olímpica dels Jocs Olímpics de Londres el cap de setmana i no hi han tornat. El president del Comitè Olímpic Camerunès, David Ojong, i el ministeri d’Esport i Educació Física del Camerun ho han confirmat. Diverses informacions apunten que els atletes podrien voler quedar-se al Regne Unit per motius econòmics. Ojong ha explicat que tots set tenen visats amb permís per quedar-se al país fins al novembre.

La portaveu del comitè organitzador, Jackie Brock-Doyle, ha explicat que després de rebre una notificació del Comitè Olímpic Camerunès van informar-ne a la policia que els va contestar que de moment la desaparició no es pot denunciar perquè no implica cap problema legal perquè tenen visat.

La primera en desaparèixer fou Drusille Ngako, la portera suplent de la selecció de futbol, mentre anava a entrenar amb les seves companyes a la ciutat de Coventry. El següent va ser Paul Ekane Edingue i tot seguit, van marxar de la vila olímpica i no hi van tornar els cinc boxadors, Thomas Essomba, Christian Donfack Adjoufack, Abdon Mewoli, Blaise Yepmou Mendouo i Serge Ambomo. 

Segons l’agència Associated Press no és la primera vegada que succeeix un episodi semblant. Fa poc més d’un mes van desaparèixer tres atletes sudanesos. 

El Camerun encara no ha guanyat cap medalla als Jocs de Londres, tot i que encara té possibilitats en dues categories. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any