Marxa cap a la independència ‘Esborrem la Frontera’ de l’ANC, CNxI i CNxI

  • Dc. 8 d'agost del 2012
    Ahir dimarts es va presentar en conferència de premlsa l'acte programat pel pròxim 19 d'agost, part integre dels centenars d'actes de la 'Marxa cap a la Independència' engegada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC': 'Esborrem la frontera'

VilaWeb
Redacció
08.08.2012 - 06:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Forma part de la Marxa per la independència organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana. i que a casa nostra organitzen ‘Catalunya Nord per la independència’ (CNxI)conjuntament amb Alt Empordà per la Independència (AExI).

L’acte es farà a La Jonquera, però partirà – no pas a peu – de diversos punts de Catalunya Nord, com són La Cerdanya, El Conflent, El Vallespir, el el Rosselló en forma de caravanes de cotxes, i motos com per exemple els motards independentistes. És el 3er acte Nacional dels 5 previstos (el 5é serà a Barcelona l’11 de setembre) per això hi convergeran altres caravenes venint de moltes altres parts de la nació catalana.

Per altre costat, avui dimecres, a les 16h, donaran a la Plaça dels Peluts a Perpinyà, cartells, i els parasols pels parabrises de cotxes i adhesius (que potser hauran arribat) i més informacions a qui vulgui.

També recorden que necessiten gent per a participar a l’organització de les caravanes i de l’acte mateix.

Les adreces per a més informacions són www.catalunyanord.cat i www.altempordà.cat

NB: Ja MÈS DE 50% dels municipis de la CAC (Comunitat Autònoma de Catalunya) s’han oficialment afegit adherint (per votació municipal majoritària o unànima) a l’agrupació de Municipis per la Independència, entitat paralell, coordonada i convergent amb l’ANC (www.assemblea.cat)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any