Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  07.08.2012  17:14

Plata per Ona Carbonell i Andrea Fuentes

Cinc de les sis medalles de la delegació espanyola són catalanes, basca i gallega

Men?ame
 

Ona Carbonell i Andrea Fuentes han entusiasmat el públic amb el tango dins de la piscina dels Jocs Olímpics de Londres i s'han endut la medalla de plata en la modalitat de duet de natació sincronitzada. L'or ha estat per l'equip de Rússia i el bronze per a la Xina. Les nedadores catalanes, que partien a la final amb una dècima de desavantatge respecte de les dues xineses, han remuntat i s'han classificat davant de la parella russa.

A migdia, en una prova espectacular pel centre de Londres, el gallec doble campió mundial i actual campió d'Europa, Javier Gómez Noya ha guanyat la medalla de plata a la prova de triatló masculí. En aquest article us explicàvem que, passat ja l'equador dels Jocs, els nervis comencen a ser ben notables en alguns mitjans espanyols. Només hi ha hagut sis medalles i les han obtingudes la catalana Mireia Belmonte (dues), la palista basca Maialen Chorraut (una), el triatleta de Javier Gómez Noya, nascut a Suïssa i les catalanes Ona Carbonell i Andrea Fuentes.

Més informació: 

El fracàs de la delegació espanyola i la reivindicació de la selecció catalana porten nervis