Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  03.08.2012  09:33

S'activa l'Espolimetre.cat, el comptador de l'espoli fiscal que pateix Catalunya

És el primer producte del laboratori de projectes la Fàbrica, dirigit pel sociòleg Salvador Cardús

Men?ame
 

Avui al matí s'ha activat l'Espolimetre.cat, un complet comptador de l'espoli fiscal que pateix Catalunya d'Espanya. S'hi pot veure què costa Espanya a Catalunya des del moment en què s'ha accedit a la pàgina, des que ha començat el dia, des del començament de l'any o des de 1986, que és la data des de la qual es tenen dades oficials. L'Espolímetre, que té el mateix nom d'una iniciativa semblant llançada fa pocs dies i amb la qual ara s'ha coordinat, és el primer projecte de la Fàbrica, un nou projecte per a potenciar les opcions de la independència dirigit pel sociòleg Salvador Cardús, que en parla en aquesta entrevista.

La Fàbrica es defineix com un laboratori de projectes on participen mig centenar de professionals d'àmbits diversos i complementaris, dirigits per Salvador Cardús, i que treballa formant equips per a iniciatives concretes. En el cas de l'Espolímetre, a més de la web activada avui també disposarà d'aplicacions per a Android i iPhone, i es podrà incrustar en webs i blocs personals. La Fàbrica també intentarà que el comptador d'espoli fiscal sigui present, físicament, en algun lloc destacat d'alguna ciutat del país.