Juan Carlos torna a ensopegar

  • Ahir va entrebancar-se amb un esglaó en una visita a la seu de l'estat major de la Defensa

VilaWeb
Redacció
03.08.2012 - 08:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El rei espanyol ha tornat a caure. Ahir al matí va ensopegar amb un graó a la seu de l’estat major de la Defensa, quan Juan Carlos de Borbó es va girar per saludar els mitjans de comunicació (vídeo). El rei es va poder aixecar i va continuar la visita, amb un hematoma al nas, i va mantenir una videoconferència amb els militars que participen en missions internacionals.

Juan Carlos ha protagonitzat unes quantes ensopegades més, algunes de les quals s’han enregistrat amb vídeo: com aquesta en un acte al Círculo de Economía, aquesta altra en una inauguració a l’aeroport de Màlaga, i encara aquesta altra. La reina Sofía també ha ensopegat alguna vegada.

Tot amb tot, la relliscada més mediàtica del rei espanyol es va produir a mitjan abril: Juan Carlos va ensopegar amb un graó en una polèmica cacera privada a Botswana, en el moment en què Espanya patia el moment més greu de la crisi, amb la pitjor setmana de l’any a la borsa i un conflicte diplomàtic obert amb l’Argentina per YPF.

Paral·lelament, ahir també va caure a terra la bandera espanyola gegant que oneja a la plaça de Colón de Madrid. Es va trencar la gasa que la subjectava i els vint-i-cinc quilos de bandera van anar a terra, sense causar ferits. La bandera de Colón, la va fer instal·lar el govern de José María Aznar.

Notícies relacionades:

La monarquia espanyola, qüestionada

La banda sonora de la caiguda del rei espanyol

Fraga ja caçava elefants

Joan Carles de Borbó es disculpa en quatre segons

De què hauria de demanar perdó el rei espanyol

La pesta borbònica

Xavi Castillo s’endinsa als malsons del rei espanyol en el Veriueu-ho

El reportatge que a Espanya no s’ha vist sobre la mort del germà del rei

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any