Els mossos impedeixen que l’impulsor del #novullpagar desmunti una barrera

  • Casadellà ha presentat una reclamació a Abertis contra l'encariment dels peatges

VilaWeb
Redacció
29.07.2012 - 13:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’impulsor del #novullpagar, Josep Casadellà, ha participat en una protesta aquest migdia al peatge Girona Sud de la AP-7. Hi anava amb la intenció de desmuntar les barreres, i així ho havia anunciat a la xarxa. ‘Ja he suposat que si hi havia mossos, seria impossible, i així ha estat: n’hi havia entre vuit i deu’, explica a VilaWeb. Els mossos l’han advertit que si duia a terme l’acció el multarien i podria ser detingut.

Casadellà i les quatre persones que s’havien sumat a la seva proposta han optat per no fer l’acció: ‘Hem anat a la caseta d’Abertis i hem presentat una reclamació queixant-nos de l’augment dels preus. Es tractava d’un acte simbòlic amb què volíem denunciar aquest encariment’, diu. I explica que ara es preparen per mobilitzar un altre #novullpagar que probablement tindrà lloc el 19 d’agost a la Jonquera, coincidint amb un dels actes de l’ANC.

També insisteix que ‘cal aprofitar que l’u de setembre hi haurà un nou increment de preus per fer una acció conjunta que sigui massiva’.

‘Almenys avui hem plantat cara, ens hem fet veure i hem fet sentir la protesta’, conclou.

Notícia relacionada:

Cues de dos quilòmetres a Mollet en un nou #novullpagar

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any