‘#1català1arbre és tan sols un eslògan, volem ajudar en el que faci falta’

  • Parlem amb un dels promotors de la campanya que ja reuneix gairebé deu mil voluntaris · El consell comarcal, empreses i associacions ja s'hi han posat en contacte per col·laborar-hi

VilaWeb
Redacció
25.07.2012 - 12:37

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Són deu mil i estan disposats a col·laborar en el que faci falta. Des de dilluns, quan es van adonar de la magnitud de la tragèdia, l’Oriol Puig i un grup de persones van començar a recollir adhesions en la campanya #1català1arbre. En declaracions a VilaWeb un dels promotors de la campanya, Oriol Puig, ha recordat que #1català1arbre ‘és tan sols un eslògan, som persones disposades a donar un cop de mà en tot el que faci falta’. I ha afegit: ‘La nostra voluntat no és pas suplir la feina dels professionals, ans el contrari. Ens estem assessorant amb experts i gent de la comarca perquè volem fer allò que sigui més útil’.

Puig diu que estan desbordats però contents. Aquesta tarda, per exemple, es reuniran amb el Girona Futbol Club, que també s’ha interessat pel projecte. I és que moltes administracions i empreses volen col·laborar-hi.

En aquest manifest expliquen que actuaran d’acord amb l’opinió dels experts i com una suma a la feina de les administracions.

Dilluns Puig va explicar a VilaWeb que la idea la van tenir ell i l’Anna, una dissenyadora de Barcelona aficionada a l’excursionisme. En només quatre hores, van rebre deu mil visites, milers d’adhesions i correus de nou-centes persones que hi volien col·aborar. Ara són més, s’han unit amb una altra iniciativa, #1empordanès1arbre i continuen tenint moltes ganes d’ajudar.

Més informació:

S’inicia una campanya a internet per actuar a la zona cremada

Josep M. Palau: ‘La repoblació d’arbres és la darrera opció’

Els vídeos més impactants dels incendis de l’Empordà

La velocitat del foc en un incendi

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any