Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  24.07.2012  18:14

Un programador informàtic crea una aplicació per android de la Firagost

Conté un programa d’actes a temps real i localitza sobre el mapa tota la fira

Men?ame
 

L'aplicació ha estat desenvolupada de forma independent per l'informàtic Roger Pàmies amb l'objectiu de promocionar la seva tasca professional i la Firagost de Valls · Alcover Ràdio l'ha entrevistat en aquest reportatge

L'aplicació "Firagost 2012" consta de 4 parts clares. La primera és "Què fan ara?" i mostrarà, un cop comenci la fira, les activitats que aniran tenint lloc en temps real. L'usuari podra cercar les activitats que s'esdevindran, en un periode de temps fins les dues hores. Fins que no comenci la fira, es mostrarà un compte enrere.

L'apartat "Programa d'actes" conté per dies tota la programació de la fira. Des d'aqui és podrà consultar la informació de cada acte i situar-lo en un mapa, junt amb els altres punts d'activitats de la fira.

L'apartat "Sectors de la fira" mostra sobre el mapa les rutes de cada sector de la Firagost, cada una d'un color diferent. A més, cada ruta va acompanyada d'una icona d'informació.

Els mapes podran ser vistos amb les dades del satèllit o sense, i hi ha l'opció de situar la nostra posició sobre el mapa.

Per últim, es poden consultar els "Llocs", on es mostrarà una llista d'ubicacions i es podrà consultar les activitats de cada lloc i situar-lo al mapa.

L'app ha estat desenvolupada de forma independent per l'informàtic Roger Pàmies amb l'objectiu de promocionar la seva tasca professional i la firagost de valls.

L'aplicació és totalment gratuïta és pot descarregar des de Google Play, i al PlayStore dels dispositius.