Compromís aporta noves proves per demostrar que el director del consell de RTVV va mentir

  • Rafa Xambó diu que Jaraba va negar en múltiples ocasions que hi hauria un ERO

VilaWeb
Redacció
24.07.2012 - 14:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El representant de Compromís al consell d’administració de RTVV, Rafa Xambó, ha anat a la fiscalia de València per tercera volta en quatre mesos per aportar noves proves per demostrar que el director del consell d’administració, José López Jaraba, ha mentit. Xambó ha dut fins una dotzena d’actes en què, segons diu, demostra que Jaraba va dir que no hi havia cap ERO plantejat, malgrat que el proppassat dimecres es va aprovar i gairebé 1.300 treballadors aniran al carrer. 

Xambó  fa temps que és crític amb la gestió poc transparent que ha fet del consell d’administració de l’ens públic de ràdio i televisió, com es pot llegir al seu bloc. Entre d’altres, aporta documents que expliquen que Jaraba va negar davant del govern de l’ens públic que l’informe de PriceWaterhouse aconsellés l’ERO. 

El representant de Compromís ha entregat també que l’informe de Garrigues, el despatx que va dissenyar l’execució de l’ERO en termes legals, per demostrar que el pressupost de RTVV per al 2012 no és realista, especialment pel que fa als ingressos. Denuncia que fa tres anys que el pressupost compta amb uns ingressos impossibles.

Enric Morera, el síndic de Compromís, ha acompanyat Xambó a la Ciutat de la Justícia de València i ha declarat que el president de Generalitat, en vista a la documentació aportada ‘té l’obligació de destituir als consellers del PP i també a tot l’equip directiu de RTVV’. 

Més informació:

RTVV aprova l’ERO per a fer fora 1.300 treballadors amb els vots del PP

Rafa Xambó: ‘RTVV ha fet molt temps autèntic terrorisme psicològic als treballadors’

Francesc Felipe: ‘Sense senyal i sense canal’



Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any