Camps, escridassat quan anava a un col·loqui sobre ‘responsabilitat política’

  • Avui fa un any que va dimitir de president de la Generalitat, acorralat pel cas Gürtel

VilaWeb
Redacció
20.07.2012 - 10:37

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui fa un any que Francisco Camps va dimitir de president de la Generalitat Valenciana, acorralat pel cas Gürtel, del qual va ser declarat no culpable el mes de gener passat. Els actes que protagonitza continuen generat mostres de rebuig, com va passar ahir a Xàbia: un grup de manifestants el va escridassar i li va llençar ous quan va arribar al sopar col·loqui de l’escola d’estiu de la Fundació Xàbia. El títol del sopar era ‘La responsabilitat social en la política’.

Els manifestants, una trentena, l’esperaven a l’entrada del monestir de Jerònim de la Plana; el van rebre amb crits i xiulets i li van dir lladre i pocavergonya.

Aquesta escola d’estiu fou inaugurada pel president de les Corts, Juan Cotino, i se celebra fins aquest diumenge a Xàbia. A més de Camps, hi participaran els eurodiputats del PP Carlos Iturgaiz i Jaime Mayor Oreja; la consellera d’Educació, María José Català; el vice-president del Consell, José Císcar, i el diputat al congrés espanyol per València Esteban González Pons. Tots ells reivindiquen ‘l’humanisme catòlic’ en la política; Cotino, que ja ha exhibit més d’una vegada públicament el seu catolicisme, va demanar de recuperar l’espiritualitat de Déu.

Entre els convidats també hi ha directius de Bancaixa i el president del consell d’administració de RTVV i regidor del PP, Miquel Domínguez, qua justament aquesta setmana va ratificar l’ERO amb què s’acomiadaran 1.295 treballadors. A Domínguez també li van llençar ous i fou increpat dimecres al vespre quan sortia de la reunió del consell d’administració.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any