Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  12.07.2012  20:32

Les Corts aproven la nova llei de RTVV només amb els vots del PP

La ràdio televisió valenciana podrà emetre franges de programació privada i PP no haurà de consensuar el nom del director

Men?ame
 

Les Corts Valencianes han aprovat la nova llei de l'Estatut de la Ràdio Televisió Valenciana. Entre les novetats de la llei hi ha la fusió de les dues empreses, ràdio i televisió, l'adopció d'un contracte programa on es permetran franges de programació privada i l'elecció del director i el consell d'administració per majoria absoluta de les Corts, fet que equival a dir que el PP sol podrà nomenar la cúpula directiva. En això segueix el model que el PP ha imposat a Madrid en l'elecció del nou director de RTVE.

L'oposició ha denunciat la llei de forma contundent, començant per la reducció del consell d'administració que deixarà fora la representació dels partits minoritaris. El PSPV, Compromís i EUPV han denunciat també que el servei públic quede retallat amb aquesta nova llei i que l'ús del català no només no queda assegurat sinó que pot minvar.

Els tres grups han advertit també que aquesta nova llei obre la porta a una reducció massiva de les plantilles dels mitjans públics valencians.