Joan Francesc Mira substituirà Eliseu Climent a la presidència d’ACPV

  • Climent ocuparà el càrrec de president fundador, de nova creació, a partir de l'assemblea de l'entitat el 23 de juliol

VilaWeb
Redacció
10.07.2012 - 14:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Acció Cultural del País Valencià renovarà la junta directiva amb un canvi significatiu a la presidència de l’entitat. L’escriptor i intel·lectual Joan Francesc Mira prendrà el relleu d’Eliseu Climent, que ocuparà el càrrec de president fundador, que es crearà en una assemblea de socis el pròxim 23 de juliol a València.

La raó del canvi, segons l’entitat, és ‘ampliar la projecció pública de l’entitat, permetre que el nou president fundador puga també disposar de més temps per al seu treball en d’altres institucions relacionades amb la nostra entitat que requereixen en aquest moment un esforç suplementari, i alhora garantir una presidència d’Acció Cultural amb més capacitat de representació i interlocució’.

La nova junta, si els socis ho aproven, estarà formada per Joan F. Mira -president-, Eliseu Climent -president fundador-, Vicent Martínez Sancho -vice-president-, Antoni Gisbert -secretari-, Tomàs Llopis -vice-secretari-, Pau Caparrós -tresorer-, Ferran Suay, Carles Solà i Andreu Yudici -vocals.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any