Els moviments de sectors del PSC no s’aturen

  • Avui es reuneix l'anomenat 'sector catalanista', amb Montserrat Tura, Àngel Ros, Marina Geli i Martí Carnicer

VilaWeb
Redacció
05.07.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Des de l’últim congrés del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), que va escollir Pere Navarro com a primer secretari, els moviments de sectors interns no han parat. Alguns sectors del partit consideren que el congrés es va tancar en fals i sense la renovació estratègica i dels quadres dirigents que calia. Avui, l’anomenat ‘sector catalanista’ del partit es reuneix en un acte amb el nom ‘Construïm l’esquerra i el socialisme democràtic a Catalunya. Hora de sumar‘. Entre d’altres, hi participaran Montserrat Tura, Àngel Ros, Pia Bosch, Maria Badia, Marina Geli i Martí Carnicer.

A la fila 0 de l’acte hi seuran Antoni Castells, Raimon Obiols, Isidre Molas, Jordi Martí i Joaquim Nadal, entre més.

Aquest acte, que defineixen com a ‘autoconvocat’, sense sigles ni plataformes convocants, ‘vol ser una contribució al diàleg col·lectiu sobre el futur de l’esquerra i del socialisme democràtic a Catalunya, i a obrir un camí productiu de renovació i obertura que entronqui amb la concepció participativa i democràtica del socialisme català, i que s’adreci a tots els homes i dones progressistes de Catalunya, que comparteixen la necessitat d’una majoria democràtica i progressista al país’.

En la convocatòria de l’acte s’hi diu: ‘Els membres de la taula són referents diversos dels socialisme català i, més concretament, de l’ànima reformadora que hi batega i que propugna la reforma de la política democràtica, dels partits polítics, de les formes de participació de la ciutadania, de la relació entre Catalunya i Espanya, de la prometedora globalització dominada avui per la llei de la selva.’

 

Més informació: La majoria independentista agita el PSC

Joaquim Nadal demana un sector independentista al PSC

El moviment Avancem neix amb la idea d’aglutinar una alternativa d’esquerres

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any