Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  01.07.2012  20:04

Un bomber critica a Canal 9 la manca de recursos per a evitar els incendis

'Està tot abandonat', diu Juan José Lázaro

Men?ame
 

Una de les crítiques més contudents contra la Generalitat Valenciana arran dels grans incendis és la manca de recursos i de mitjans. Un bomber veí de Marines, Juan José Lázaro, ha aprofitat el micròfon de Canal 9 per criticar la manca de recursos econòmics que s'han dedicat aquests últims anys a la prevenció d'incendis. 'Està tot abandonat. Ara, tot el que es gastaran enguany en aquest incendi costarà més que si hagueren estat deu, dotze o quinze anys fent tallafocs'.

Aquesta ha estat la breu declaració que ha emès Canal 9. Justament avui el diari El País ha recuperat una entrevista recent amb el conseller de Governació, Serafín Castellano, que deia que enguany els mitjans aeris i terrestres per a la previsió d'incendis serien els mateixos que l'any passat; aquest 2012, però, el pressupost destinat a l'extinció d'incendis s'ha reduït 15 milions, un 13,6% menys.

Creix la indignació pels focs del País Valencià

Dosaigües abans i després de l'incendi