Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  27.06.2012  16:45

El Baròmetre del CEO confirma VilaWeb com el primer diari digital del país

És l'únic digital present entre els deu mitjans principals més consultats per a informació política

Men?ame
 

La segona onada del Baròmetre del CEO de 2012 pregunta també sobre com els catalans s'informen de la situació política. I en la pàgina 19, de l'estudi, quan pregunta quins són els mitjans d'iinternet més usats per a seguir la informació política el situen VilaWeb com el primer diari digital i l'únic que entra en els deu primers, copats majoritàriament per les edicions d'internet dels diaris de paper.

Concretament la font d'informació més usada a internet pels catalans es l'edició digital de La Vanguardia. Després van les edicions d'El País, El Periódico, El Mundo, l'Ara, El Punt-Avui, Público (ja desaparegut) i ABC. En novena posició del rànquing VilaWeb és el primer diari digital de la llista. La desena posició l'ocupa 20 Minutos.

Posteriorment apareixen en la posició onzena La Razón, Expansión en la dotzena i el 324.cat en la que fa tretze, amb TV3 en la que fa catorze. El Economista ocupa la posició quinzena i e-Notícies la que fa setze i és el segon diari digital anomenat. Els altres dos diaris digitals que apareixen esmentats en la llista són Libertad Digital i Kaosenlared. 

Informació relacionada:

Majoria absoluta de la independència, segons el CEO