Fernand Sire únic diputat de l’UMP reelegit

  • Dl. 18 de juny del 2012
    Catalunya Nord tindrà tres diputats socialistes i un de l'UMP, Fernand Sire elegit a la segona circumscripció ...>>

VilaWeb
Redacció
18.06.2012 - 06:16

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Sorpresa relativa en els resultats de la segona circumscripció, on Fernand Sire ha aconseguit la reelecció amb un 50,49%, es dir que gràcies a la crida feta pel FN, que va decidir retirar a la seua candidata, i cridar a votar al diputat UMP. La seua contrincant Toussainte Calabrese ha obtingut un 49,51% dels vots.

En les altres circumscripcions hi haurà un(a) diputat socialista : Jacques Cresta a la primera amb el 42,95% dels vots, ha guanyat a Daniel Mach diputat sortint que ha aconseguit un 33,82% i a Louis Aliot que aconsegueix un 23,24%.

En la tercera circumscripció és Ségolène  Neuville l’elegida amb un 53,03% dels vots, enfront de Jean Castex que aconsegueix un 46,97 %.

Finalment a la quarta és el batlle d’Argelers Pierre Aylagas amb un 55,42% dels vots el guanyador enfront de Jacqueline Irles, l’anterior diputada i batllessa de Vilanova de la Raó que  ha aconseguit un 44,58% dels vots.

Podeu consultar els resultats comuna per comuna des de la web oficial de les eleccions del ministeri de l’interior del govern francès.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any