Cessat el portaveu del PP a les Corts Valencianes

  • La jutgessa veu indicis per encausar-lo en el cas Cooperació per suposat desviament de fons en el cas de les ONG

VilaWeb
Redacció
12.06.2012 - 15:34

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El portaveu del PP a les Corts Valencianes, Rafael Blasco, ha estat cessat temporalment en el càrrec després de saber-se que hi ha indicis d’haver pogut cometre delicte quan era conseller de Cooperació en el cas de presumpte frau en les ajudes a ONG. La jutgessa d’instrucció número 21 de València, que investiga aquestes presumptes subvencions irregulars a ONG troba que hi ha indicis per encausar-lo.

Sobre aquesta encausament, el president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha dit que Rafael Blasco ‘ja sap el camí que s’ha començat a prendre per part del PP’ en relació a imputacions judicials, i ha afegit que les persones que tenen qüestions per aclarir amb la justícia ‘no podem exercir determinats càrrecs’. ‘Blasco ho sap, i és conscient que haurà de prendre una decisió’, ha dit Fabra.

En principi, Blasco queda apartat temporalment del càrrec, i n’assumirà les funcions Rafal Maluenda, fins ara número dos del grup parlamentari. Tanmateix, Fabra no aparta Blasco de la funció de diputat a les Corts.

 


Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any