Biel Majoral canta per l’absolució dels independentistes detinguts durant la Diada del 2010

  • El conegut músic es suma a altres entitats i personalitats, com l'escriptor Damià Pons, la vicepresidenta de l'OCB, Marisa Cerdó, o la portaveu del GOB, Margalida Ramis, que també han donat la cara per la causa

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
07.06.2012 - 19:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La causa a favor de l’absolució dels quatre independentistes de Mallorca (Guillem C., Sílvia M., David P. i Robert C.) arriba aquest cap de setmana al Teatre del Mar, amb l’espectacle Cançons republicanes, de Biel Majoral, que començarà a les 20:00 hores. D’aquesta manera, el polifacètic músic d’Algaida es suma a personalitats com el catedràtic de la UIB Damià Pons, la vicepresidenta de l’OCB Marisa Cerdó o la portaveu del GOB Margalida Ramis, que també han mostrat la seva indignació pel fet que quatre independentistes hagin d’enfrontar-se a un judici de caràcter polític el proper dilluns 18 de juny.

Entre les persones i entitats que donen suport als 4 independentistes també es troben els sindicalistes Pep Juárez (CGT) i Maria Antònia Font (STEI-i) o la professora de la UIB Laura Camargo (Revolta Global), a més d’alguns artistes d’altres indrets dels Països Catalans, com els músics Xavi Sarrià (País Valencià), Pau Alabajos (País Valencià) o Titot (Principat). També, esclar, les organitzacions de l’Esquerra Independentista de Mallorca: Maulets, SEPC, Pinyol Vermell i la pròpia Endavant (OSAN), dos membres de la qual estan entre els quatre imputats.

Les principals mostres de suport es poden veure en un vídeo que el grup en defensa de l’absolució acaba de fer públic, i que se sumen a moltes d’altres que s’han recollit d’ençà de la Diada del 2010, quan es produí la crema d’una bandera espanyola i una actuació policial violenta que desfermà les detencions dels quatre independentistes. Ara, les quatre persones detingudes s’enfronten a una pena de 9 anys de presó i milers d’euros en multes, però es mostren orgulloses de tot el que han fet i de la quantitat de suports rebuts. A més, denuncien que els expedients de l’acusació estan plens de mentides.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any