SI obre un fons per evitar embargaments pel #novullpagar

  • Els diners es faran servir per pagar les multes mentre aquestes es recorren · Bertran emplaça ciutadans i entitats a fer-hi aportacions

VilaWeb
Redacció
04.06.2012 - 11:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha obert un compte corrent, amb una aportació inicial de 5.000 euros, per pagar les multes que arribin als qui s’hagin negat a pagar peatges mentre es tramiten els recursos. El secretari general de SI, Uriel Bertran, ha emplaçat ciutadans i entitats a fer també aportacions al fons de rescat, obert al Banc de Sabadell amb el número de compte: 0081-0163-61-0001316735.

Bertran ofereix als qui rebin una multa pel #novullpagar que escriguin a l’adreça multes@solidaritatcatalana.cat, des d’on se’ls ‘facilitaran els recursos administratius i judicials corresponents. Quan s’esgoti la via adminitrativa, i en el cas de desestimar-se els recursos administratius, s’ajudarà els ciutadans a pagar els 100 euros de multa mentre es tramiten els recursos judicials, per evitar recàrrecs i embargaments’. 

Bertan ha afirmat que el fons es gestionaria amb ‘transparència i publicitat’, i que en cas que es guanyin els recursos, els diners del fons ‘s’invertiran en altres finalitats socials i els donants podran recuperar, si volen, la seva aportació’.   

Informació relacionada:

S’activa la defensa col·lectiva dels multats pel #novullpagar

Arriba la primera multa de 100 euros pel #novullpagar

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any