Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  02.06.2012  19:53

Bauzá, reelegit president del PP balear

El XIV congrés del partit es fa en un clima de protestes contra les retallades i la política lingüística del president del govern

Men?ame
 

El president del govern balear i dirigent del PP, José Ramón Bauzá, ha estat reelegit president del partit a les Illes, amb una participació del 35,9% dels membres del XIV congrés, que representa un 94,58% de vots a favor (7.508 vots). Hi ha hagut 32 vots nuls i 430 en blanc.

En el discurs de clausura del congrés del partit, Bauzá ha dit que la seva voluntat era donar al PP 'un aire més municipalista', i ha atribuït les retallades als 'capricipis de l'oposició', a qui ha retret que deixés 'passar el temps' en comptes d'aplicar mesures per combatre la crisi.   

El president popular ha estat reelegit en un congrés sense candidatures alternatives; solament el batlle de Santanyí, Miquel Vidal, substituirà l'actual secretari general Miquel Ramis. Les veus discordants del partit, com la del batlle de Manacor, Antoni Pastor, han optat per no presentar batalla.

Fora del recinte, desenes de manifestants protestaven contra les retallades del govern balear. I és que, des que Bauzá va arribar al poder ara fa un any, el malestar no ha parat de créixer a les Illes, per causa de les retallades i dels atacs a la llengua.

Informació relacionada:

Bauzá engega una campanya amb milers de cartes per escolaritzar en espanyol