Les estrenes: Charlize Theron, la nova reina malvada de la Blancaneu

  • Fem un repàs de les estrenes de cinema

VilaWeb
Redacció
01.06.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Charlize Theron es posa la corona de reina malvada en una nova versió de la Blancaneu, que es projecta en català en alguns cinemes. També arriba en català ‘Per fi sols’, un drama amb Diane Keaton i Kevin Kline d’intèrprets. Una altra de les estrenes notables de la setmana és ‘Shelter’, un film de terror, amb Julianne Morre fent de psiquiatra forense.

Tot seguit, una fitxa dels films que arriben aquest cap de setmana a la cartellera:

>Blancaneu i la llegenda del caçador (‘Snow White and the Huntsman’). Direcció: Rupert Sanders. Intèrprets: Kristen Stewart, Charlize Theron; Chris Hemsworth. Gènere: Aventures. Esbós: Blancaneu, que salva la vida gràcies al caçador que desobeeix les ordres de la reina malvada, torna per recuperar el tron acompanyada de set nans molt decidits. Vídeo.

>Per fi sols! (‘Darling Companion’). Direcció: Lawrence Kasdan. Intèrprets: Diane Keaton, Dianne Wiest; Charles Halford, Kevin Kline. Gènere: Drama. Esbós: En Joseph és un cirurgià addicte a la feina i la Beth, una dona que se sent sola, ara que les filles s’han fet grans. El gos de la Beth es perd justament el dia que se li casa una filla, i els convidats que resten a la festa s’organitzen per mirar de trobar-lo. Vídeo.

>Shelter II (‘La sombra de los otros’). Direcció: Måns Mårlind i Björn Stein. Intèrprets: Julianne Moore, Frances Conroy; Jonathan Rhys Meyers, Jeffrey DeMunn, Nathan Corddry. Gènere: Terror. Esbós: Una psiquiatra forense descobreix que les múltiples personalitats d’un dels seus pacients han estat assassinades, i vol esbrinar per què. Vídeo.

>Et si on vivait tous ensemble? (‘Y si vivimos todos juntos?). Direcció: Stéphane Robelin. Intèrprets: Geraldine Chaplin, Jane Fonda; Guy Bedos, Daniel Bruhl, Claude Rich. Gènere: Comèdia. Esbós: Annie, Jean, Claude, Albert i Jeanne són amics fa més de quaranta anys. Però quan la memòria falla, el cor es descontrola i veuen venir la residència d’avis, es rebel·len i opten per posar-se a viure plegats. Comença una gran aventura! Vídeo.


Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any